Apple lucrează la un nou dispozitiv care ar putea depista atacurile de cord

Apple-logo1

Apple dorește să intre în sectorul medical și automobilistic

Apple dorește să își mărească portofoliu de produse, dar rămâne încă un mister în legatură cu asta. Conform unui raport de la San Francisco Chronicle, răspunsul pare a fi neașteptat – Apple dorește să intre în sectorul medical și automobilistic.

Raportul conține puține detalii, dar acesta arată ca cei de la Apple sunt interesați de sectorul medical, întrucât colaborează cu unul dintre cei mai buni ingineri audio Tomilnson Holman, care dezvoltă un produs ce ar putea depisa atacurile de inimă prin ascultarea sunetului produs de circulația sanguină prin vasele de sânge.

Sursa: guardianlv.com

Sursa: guardianlv.com

Holman este recunoscut pentru dezvoltarea de tehnologii audio, printre care Lucasfilm’s THX și primul sistem de sunet 10.2. Acesta nu este primul zvon cum că gigantul din Cupertino ar fi interesat de sectorul medical. Luna trecută unul dintre manageri de top ai Apple a fost văzut întâlnindu-se cu șeful departamentului de alimentație și medicamente al SUA pentru a discuta despre potențialul aplicațiilor medicale.

În ceea ce privește interesul Apple pentru mașini raportul este și mai vag. Cei de la The Cronicle spun că Adrian Perica s-a întâlnit cu președintele Tesla, Elon Musk în Cupertino primăvara trecută, dar nu sunt prea multe detalii despre conversaţia acestora. Apple şi-a arătat interesul în ultimele luni pentru sectorul automobilistic, atunci când au anunțat faptul că vor să introducă sistemul de operare iOS în autovehicule. Rămâne însă de văzut dacă odată cu trecerea timpului, zvonurile se vor confirma sau infirma.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații abonează-te la newsletter-ul din dreapta-sus a paginii.

Iar dacă ți-a plăcut articolul apasă LIKE.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *