5 lucruri pe care Facebook le știe despre tine și viața ta personală!

 

Sursa:fame-magazine.com

Sursa:fame-magazine.com

Cercetătorii de la Facebook au alcătuit o listă cu 5 aspecte importante deduse din comportamentul oamenilor pe rețeaua de socializare, înainte de a avea un angajament într-o relație cu o persoană de sex diferit, în timpul relației și după ce acesta s-a încheiat .

 

 

 

 

1 În medie bărbații sunt cu 2,4 ani mai în vârstă decât partenerele lor.

Sursa: Facebook Data Scienc

Sursa: Facebook Data Science

Facebook susține că bărbații mai în vârstă sunt în procent de 67%, în timp ce femeile care sunt mai în vârstă decât partenerii lor sunt în procentaj de doar 13%.

Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, diferența de vârstă crește spun cercetătorii de la Facebook. Acest lucru se datorează faptului că  persoane mai tinere au șansa să se cunoască încă din timpul școlii.

Egiptul are cea mai mare diferență de vârstă, bărbații sunt cu până la 5.09 ani mai în vârstă față de partenerele lor. Persoanele din țările scandinave au cele mai multe relații între persoanele de aceeași vârstă.

 

2. Primele 12 luni sunt cruciale atunci când vine vorba de a stabili dacă relația va fi de durată sau nu.

Sursa:  Facebook Data Scienc

Sursa: Facebook Data Science

Persoanele care depășesc pragul de 2 ani într-o relație, sunt mai puțin predispuse să se despartă față de un cuplu aflat în primele 6 luni.  Facebook mai anunță că  aproximativ jumătate din toate relațiile care au trecut pragul de trei luni, sunt capabile de a rezista până la 4 ani sau mai mult. În plus relațiile care încep în timpul iarna, au o șansă mai mare de durată față de cele care încep în restul anotimpurilor.

 

 

3. Persoanele singure sunt  mult mai active pe Facebook, dar după ce se angajează într-o relație se mai „liniștesc”.

enh-1392720622-8

Sursa: Facebook Data Science

După 100 de zile de la începerea relației, Facebook arată că persoanele implicate într-un angajament  împărtășesc cu prietenii mai multe lucruri legate de fericire și amuzament  decât în mod normal.

 

4 Peste tot în lume există căsătorii între persoanele interconfesionale.

Sursa:  Facebook Data Science

Sursa: Facebook Data Science

 

5. Prietenii de pe Facebook tind să interacționeze mai mult cu tine, imediat după ce te-ai despărțit.

Sursa:  Facebook Data Science

Sursa: Facebook Data Science

Persoanele care au fost angajate cel puțin 4 săptămâni într-o relație, primesc cu până la 225% mai multe mesaje de la prietenii lor, imediat după despărțire.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol apasă pe LIKE.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. October 17, 2014

    […] 5 lucruri pe care Facebook le stie despre tine, si viata ta personala! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *