14 Februarie cu surprize

 

Google.Dacă nu ai citit postul anterior, legat de Ziua Îndrăgostiților și te-ai trezit astăzi în lipsă de timp și idei pentru cadoul de Valentine’s Day, Google are o surpriza pentru tine! Un Doodle special creat pentru acest eveniment. Acesta vă permite să trimiteți o cutie de ciocolată creată de voi, unei persoane dragi.

Ai la dispoziție nouă opțiuni de dulciuri pe care le poți combina cum vrei, iar după ce te-ai hotărât, împachetezi totul cu o fundă roşie frumoasă și o trimiți prin Google+, Twitter și Facebook.  Din lista de nouă dulciuri poți alege spre amuzament și câteva ingrediente mai puțin gustoase (sare, furnici).

Google marchează fiecare eveniment important printr-un Doodle special (fie că vorbim de personalități importante sau evenimente speciale) iar  Ziua Îndrăgostiților nu face excepție.

PS.  Nu recomand această soluție oferită de Google decât spre amuzament. Un efort minim pentru a dărui o floare și o ciocolată înlocuiesc 1000 de animații.

Mai jos aveți câteva imagini ale anilor precedenți în care Google a celebrat Ziua Îndrăgostiților.

2000ead188bb

20081a258dd2

200182e326f3

200355b1fa5a

2005284b15c4Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații abonează-te la newsletter-ul din dreapta-sus a paginii.

Iar dacă ți-a plăcut articolul apasă LIKE.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *