Despre mine

jontech-001

Despre mine…

Mă numesc Ionuț Sandu, am 26 de ani și lucrez la o firmă de IT&C. Am absolvit la USAMV Cluj-Napoca, facultatea de Măsurători Terestre și Cadastru, iar momentan sunt masterand la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, secția Ingineria Calculatoarelor. Ei bine, de unde legătura dintre IT și măsurătorile exacte…? (asta mă întreabă toată lumea).

Trebuie să recunosc că un mare aport (dacă nu decisiv) la înclinarea mea pentru tehnologie a avut-o fratele meu, Mircea, care m-a îndrumat și ajutat ori de câte ori am avut nevoie.

În acest vast domeniu al tehnologiei nu poți trișa sărind de la o etapă la alta fără să parcurgi corect treptele de asimilare a cunoștințelor și exersarea acestora în mod practic, după cum a fost și în cazul meu. Dacă la început mă situam cu mult sub nivelul de începător/noob/beginner  când habar nu aveam să fac diferența între o placă RAM DDR2/DDR3 sau cablu IDE/SATA, am ajuns ca odată cu timpul și orele petrecute studiind materiale, tutoriale, știri etc. să asimilez cunoștințe și să le deprind în mod practic aplicându-le la locul de muncă.

Toate acestea, plus setea de a fi informat, m-au făcut să îndrăgesc acest univers tehnologic care este în continuă expansiune.

Mă simt norocos pentru faptul că am oportunitatea extraordinară de a lucra în acest domeniu și de fi înconjurat de colegi foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic, care au fost dispuși să își împartă cunoștințele și să mă îndrume la început, când am avut cea mai mare nevoie.

Pe acest blog vă voi prezenta ultimele noutăți tehnologice, știri, tips&tricks și păreri personale despre anumite produse.

În rest, mai sunt pasionat de motociclete (de stradă sau cross), sport (fotbal, bodybuilding, înot și drumeții cu cortul), filme și muzică bună.

Mă puteți urmări pe Facebook-ul personal sau pe pagina jontech ro.

Pentru colaborări: ionut.sandu [at] jontech [.] ro