Vezi cum arata noul iPhone

Apple va lansa oficial următoarea generație de iPhone in Septembrie, însa asa cum ne-am obișnuit deja, cele mai reputate surse din domeniu au distribuit primele imagini neoficiale cu următorul vârf de lance produs de gigantul din Cupertino.

Conform informațiilor, Apple va prezenta trei terminale:

iPhone X (a doua generație) cu diagonala de 5.8 inch (stanga).

iPhone “budget”cu diagonala de 6.1 inch (mijloc).

iPhone X Plus cu diagonala de 6.5 inch (dreapta).

 

Surpriza sau nu, Apple pregătește un terminal premium dedicat persoanelor care nu sunt dispuse sa plătească 1000 $ pentru un smartphone. Pretul redus vine însa cu mai multe minusuri la partea de hardware. Astfel, iPhone “budget” va avea integrat un display LCD (tehnologie net inferioara OLED), 3 GB memorie RAM, carcasa aluminum, o singura camera principala de fotografiat și lipsa senzorului 3D Touch. Chiar și asa, noul iPhone budget reprezinta o opțiune sigura pentru consumatorii care își doresc un produs Apple nou cu o configurație hardware decenta.

In schimb, următoarea “nava amiral” din portofoliul Apple – iPhone X Plus nu va dezamăgii la capitolul echipare hardware. Noul iPhone, vine echipat cu o noua generație de procesor – A12, 4 GB memorie RAM, carcasa premium realizata din otel inoxidabil, doua camere principale de fotografiat, acumulator mărit și posibilitatea de a adăuga al doilea SIM.

 

sursa foto si text

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. August 9, 2018

    […] cu diagonala de 6.2 inch, Pixel 3 XL se doreste a fi un device de top, concurand in mod direct cu iPhone X Plus si Note […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *