Wow Wow Wow! Surface Studio este primul pc All-in-One din portofoliul Microsoft

microsoft-surface-studio-5

Microsoft a prezentat în cadrul unui eveniment special primul PC All-in-One – Surface Studio, device ce a captat atenția tuturor pasionaților de tehnologie datorită măiestriei cu care a fost realizat și bineînțeles datorită display-ului absolut spectaculos ce măsoară nu mai puțin de 28 inch.

Stația de lucru se adresează în special designerilor, ilustratorilor și de ce nu persoanelor creative, care au nevoie de un spațiu extins de lucru. Datorită suportului flexibil, display-ul gigant poate fi coborât aproximativ 20 de grade, transformând PC-ul într-un spațiu de lucru digital.

microsoft-surface-studio-2

De ce digital? Pentru că display-ul Surface Studio ce suportă rezoluții 4500 x 3000 este touch screen, fiind compatibil cu mai multe accesorii digitale: pix și selector circular – care facilitează navigarea prin opțiunile programelor de editare.

microsoft-surface-studio-3

Display-ul cu margini extrem de subțiri va capta imediat atenția utilizatorului oferindu-i o experiență unică de utilizare. Per total aspectul exterior al PC-ului este absolut demențial, designerii gigantului din Redmond nelăsând la voia întâmplării nici un detaliu. Suprafața minimalistă, componentele și accesoriile digitale arată valoarea unui produs cu adevărat premium.

microsoft-surface-studio-1

 

Componente hardware

Modelul de top are puterea de procesare asigurată de un cip de ultimă generație de la Intel – i7 alături de 32 GB memorie RAM. Pentru randarea impecabilă a culorilor, dar și a gesturilor glisate pe touch screen, Microsoft și-a echipat vârful de gamă cu o soluție grafică foarte puternică oferită de Nvidia – GTX 980M.

microsoft-surface-studio-4

La partea de conectivitate, Surface Studio dispune de 4 porturi USB generația a 3-a, slot card SD, mini Display port, conector jack, mufă LAN Gigabit, Wi-Fi 802.11 ac și Bluetooth.

Toată tehnologia vine însă cu un preț: modelul de bază cu procesor i5, 1 TB și 8 GB memorie RAM costă 2.999 dolari, în timp ce modelul de top – 2 TB, i7 și 32 GB memorie Ram costă 4199 $

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *