Instagram schimbă modul în care utilizatorii realizează filmulețele

instagram-video

De astăzi populara aplicație le oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca videoclipuri cu o lungime de 60 secunde.

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca poze și video-uri, pe care le pot modifica aplicând o serie de filtre digitale.

Fanii aplicației au primit o veste bună: de astăzi au posibilitatea de a încărca conținut video cu durata maximă de 60 secunde, adică de patru ori peste limita de 15 secunde impusă până în prezent.

Pentru a anunța noua actualizare, Instagram a postat pe contul oficial un videoclip-colaj cu cele mai funny momente partajate de alți utilizatori. Cu această mișcare, aplicația deținută de Facebook se depărtează de limita unui videoclip de 10 secunde impusă de altă aplicație foarte populară – Snapchat, intrând practic în teritoriul site-ului de video-sharing – YouTube.

Chiar dacă actualizarea a fost anunțată astăzi, nu toți utilizatorii vor primi noul update, urmând ca actualizarea să fie distribuită pe parcursul lunii Aprilie.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *