Atentate Paris – Tânăr salvat de propriul telefon

stream_img

Vineri seara, Parisul a fost ținta unui atac terorist îngrozitor. Atacatori kamikaze având bombe legate de ei, alături de teroriști înarmați cu mitraliere automate AK-47 au măcelărit peste 120 de persoane, totul în numele Islamului.

Stade de France, arena principală din Franța care găzduia partida amicală dintre reprezentativa Les Bleus (Albaștrilor) și cea a Germaniei a fost ținta unor atacatori kamikaze. Unul dintre supraviețuitorii atentatului a declarat pentru publicația Reuters că mai este încă în viață datorită smartphone-ului Samsung. Tânărul vorbea la telefon, în timp ce o bombă a explodat chiar în apropierea stadionului, degajând foarte multe așchii metalice în jur.

02_14123247_db60a3_2562443a

“Chiar după ce am traversat strada, în fața mea a avut loc o explozie. BOOM…, totul era plin de așchii, vedeam cum zboară o mulțime de obiecte în jurul meu. În timp ce vorbeam la telefon, o așchie metalică a intrat direct în smartphone, avariindu-l serios. După cum puteți vedea am avut mare noroc fiindcă exact în acel moment țineam telefonul la ureche, altfel, poate nu aș mai fi fost aici să vorbesc cu dumneavoastră…” a declarat tânărul în fața camerelor de filmat.

Mai jos aveți mărturia tânărului:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *