65 de lei! Atâta costă brățara inteligentă Mi Band Pulse

Xiaomi-pulse-band

Producătorul chinez Xiaomi a prezentat brățara inteligentă Mi Band Pulse, un dispozitiv smart de tip Health Tracking, care va costa doar 65 de lei.

Pe lângă prețul mic de comercializare, atuurile brățării smart sunt rezistența la apă și praf (fiind certificată IP67), precum și facilitățile de Health Tracking: înregistrarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului, numărul pașilor efectuați și numărul caloriilor arse. În plus, brățara Mi Pulse se conectează prin Bluetooth la smartphone, iar prin intermediul unei aplicații, device-ul oferă utilizatorului un set complet de informații și statistici.

Xiaomi-Mi-band-pulse (1)

Potrivit producătorului, Mi Band Pulse are o curea rezistentă din silicon și o baterie de 45 miliamperi ce oferă o autonomie de funcționare de aproximativ 20 de zile.

Având în vedere prețul de comercializare al competitorului direct de la Fitbit (Flex) de aproape 400 RON, brățara prezentată de Xiaomi este fără îndoială un Best Buy!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Sandra says:

    De unde pot achizitiona Mi Band Pulse?

    • Ionut Sandu says:

      Salut, astazi este lansarea oficiala in China. Daca te grabesti sigur poti sa o cumperi saptamana asta de pe ebay, daca mai astepti este posibil sa apara si la noi in RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *