Bărbați, bărbieritul vă dă bătăi de cap ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indiferent de numărul lamelelor care sunt adăugate la un aparat de ras, experiența de utilizare a aparatului de bărbierit rămâne inconfortabilă. Specialiștii în domeniu pot argumenta pe marginea acestui subiect mult și bine, însă un lucru este comun acceptat: bărbieritul cu apă caldă este mult mai plăcut față de bărbieritul cu apă rece (indiferent de tipul aparatului folosit).

Dacă nu sunteți încântați de acțiunea repetată de a încălzi lamelele aparatului de bărbierit cu ajutorul jetului de apă caldă de la chiuvetă, producătorul SmartRazor vă propune un aparat care să vă ofere o experiență de utilizare mult îmbunătățită. Aparatul ShaveMate încălzește lamelele în întregime, făcând bărbieritul de până la trei ori mai rapid, reducând  totodată și numărul de mișcări executate.

CEO-ul companiei, Tomassetti, a prezentat cu ocazia târgului internațional de la Las VegasCES 2015 aparatul de bărbierit inteligent, căutând deocamdată fonduri pentru finanțarea complectă a proiectului.

ShaveMate seamănă la o primă vedere cu ceea ce se regăsește în prezent la marii producători Gillette și Big doar că la o privire mai atentă se observă cele șase lamele foarte bine echilibrate și comutatorul care le încălzește (în aproximativ șapte secunde) amplasat în partea din față. Jurnaliștii care au testat aparatul de bărbierit ShaveMate  s-au declarat încântați de modul de funcționare și de “rezultatele” obținute în urma procesului de bărbierire.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tomasseti nu a oferit mai multe detalii despre temperatura exactă la care ajung lamelele, limitându-se la a declara că indiferent de timpul petrecut sub jetul de apă rece, acestea vor rămâne încălzite, procesul de bărbierire fiind foarte comod și rapid.

Aparatul este alimentat de o singură baterie de tip AA (care poate fi reîncărcată direct în suportul de prindere). Prețul de comercializare va fi în jurul sumei de 250 de ron, iar un set extra de lamele poate fi achiziționat pentru suma de 30 de ron.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *