Samsung și Apple vor face lansări spectaculoase în septembrie

TimCock

Potrivit celui mai nou zvon, Apple va lansa iPhone 6 cu diagonala de 4.7 inch pe data de 9 Septembrie,  contrar zvonurilor care spuneau că Apple va întârzia lansarea noului produs până spre finalul lunii Octombrie. Apple se pregătește intens și pentru livrarea produselor, astfel au cerut producătorilor chinezi să livreze aproximativ 70-80 milioane de terminale până la sfârșitul lunii Octombrie. Surse familiare de la Apple au declarat că gigantul din Cupertino se pregătește să lanseze trei dispozitive noi care îi vor încânta pe toți consumatorii de tehnologie. iPhone 6 cu diagonala de 4.7 inch, iPhone 6 cu diagonala de 5.5 inch și un ceas inteligent (smartwach) care va fi compatibil cu restul produselor din portofoliu Apple.

Unpacked-2014-Ep.-2

Coincidență sau nu și Samsung își va lansa noul vârf de gamă Note 4 pe data de 3 Septembrie în cadrul unui eveniment dedicat cu ocazia târgului internațional de tehnologie de la Berlin (IFA). Aceștia au trimis deja invitațiile oficiale intitulate UN PACKED 2013 EPISODE 2. “Notați data” scrie pe invitație, aluzie la modelul Note 4.

În ultima perioadă au fost foarte multe zvonuri legate de lansarea oficială și specificațiile tehnice ale celui mai nou produs din curtea  producătorului japonez. Potrivit zvonurilor, Note 4 va avea un procesor oferit de Qualcomm- Snapdragon  quad-core tactat la 2.5 GHz, display Quad HD, 3 GB memorie RAM32 GB spațiu de stocare, camera principala de 16 megapixeli, și foarte multe alte caracteristici noi, inclusiv un senzor  de securitate care va scana ochiul și un touchpan care va folosi tehnologia cu ultrasunete pentru a activa ecranul.

samsung-galaxy-note-4

A mai rămas mai puțin de o lună până la lansările principale din domeniul tehnologiei, astfel că Samsung și Apple vor încerca să acapareze în stilul propriu audiența prezentându-și produsele.

Bucurați-vă de tehnologie!

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share.Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *