Adio autografe, bun venit selfie!

taylor-selfie16Cea mai nouă jurnalistă de la publicația The Wall Street Journal,  cântăreața Taylor Swift a declarat: “am un mesaj pentru toți fanii mei, era autografelor s-a încheiat!“.

“Nu mi s-a mai cerut să dau un autograf de la inventarea primului iPhone dotat cu cameră de fotografiat frontală (iPhone 4)”, a scris Swift într-un articol în prestigioasa publicație WSJ. Aceasta a mai adăugat: “autografele sunt deja învechite, locul acestora fiind luat de selfie-urile mult mai în voga în acest moment”.

Pentru tinerii adepți ai platformei de socializare Instagram, selfie-urile sunt cele mai populare forme de amintire cu o celebritate. Instagram este cea mai importanta rețea de socializare pentru tineri, potrivit unui sondaj comandat de banca de investiții Piper Jaffray. Sondajul mai aduce în lumină un adevăr: dacă tot vrei să ai o amintire sau să te lauzi prietenilor că ai petrecut o clipă alături de un star, mai poți impresiona pe cineva cu un nume scris pe o bucată de hârtie?

Cântăreața are 9.7 milioane urmăritori pe Instagram, 41.7 milioane urmăritori pe Twitter și 66.6 milioane de Like-uri pe Facebook, în plus aceasta mai are la activ și 7 premii Grammy în muzică.

În general nu este nimic greșit să îți faci un selfie cu o celebritate. Singura problemă pentru adolescenți sau tineri, este că  fotografia cu artistul/a preferat/ă nu îți va aduce bani în cazul  în care vrei să vinzi imortalizarea făcută. Pe de altă parte autografele semnate pe hârtie încă  se vând foarte bine în prezent.

Ai grijă însă dacă îți propui să îți faci un selfie alături de o personalitate celebră, deoarece aceasta poate se află într-un moment mai delicat. Cel mai recent exemplu vine tocmai de la Turul Franței (competiția ciclistică numărul 1 în lume) unde un suporter înfocat a vrut să își facă un selfie cu unul dintre competitori, invadându-i spațiul de pe șosea, iar acesta s-a ales cu o palmă peste față în locul unei capturi memorabile.

Aveți mai jos cele mai populare și amuzante selfie-uri din ultima perioadă:

vatican-selfie

Obama-seflie

selfie10

selfie05 selfie07
selfie11 selfie14
selfie01 selfie03 selfie04 selfie15

 

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share cu încredere. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *