Gigantul Amazon lansează primul smartphone 3D, producție proprie în 18 Iunie

 

Amazon_Fire_Phone_On_WideA venit momentul ca Amazon să lanseze primul telefon inteligent pe piață. În ultima perioadă zvonurile cu privire la telefonul acestora s-au intensificat. Chiar dacă până acum au fost doar zvonuri , Genius Report au adus dovezi clare și informații precise despre noul terminal al celor de la Amazon. Conform acestora telefonul va fi lansat în 14 iunie.

Specificații tehnice:

Display 3D,  cameră spate de fotografiat de 13 megapixeli, cu senzor  Exmor de la Sony, cameră de fotografiat în  partea din față, plus încă una care va fi folosită pentru a detecta gesturile utilizatorului. Carcasă din plastic,  bateria de 2400 mHa, ecranu de 4.7 inch cu o rezoluție de 720p, memorie 2GB ram și procesor de la Qualcomm – Snapdragon 801(în ciuda zvonurilor care spuneau că Amazon dorește să producă propriul procesor.

Amazon_Fire_Phone_2_Wide Amazon_Fire_Phone_Wide

 

Amazon este gata să își prezinte smartphone-ul 3D, însă aceștia au lansat prima dată un teaser oficial, în care arată reacțiile utilizatorilor, fără a dezvălui însă telefonul.

 

Modul în care utilizatorii își mișcă ochii pentru a interacționa cu telefonul, par să consolideze informația conform căreia smartphone-ul, va cuprinde mai multe camere cu infraroșu care vor capta mișcările utilizatorului. Conform celor de la Amazon, din această comandă dată de utilizatori telefonului, rezultă efectul 3D prin care interfața telefonului va afișa informații suplimentare pe ecran, fără ca utilizatorul să  mai atingă telefonul.

sursa foto :BGR

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *